Erhverv


Vi udfører alle former for industriinstallationer, som for eksempel:
- Installation af maskiner
- Industribyggeri
- Renovering af eksisterende installationer
- Tilbygning og ombygning
- PLC opgaver
- Fejlfinding på maskiner
- Termografering
- Fejlfinding på maskiner


Privat


Vi udfører alle former for boliginstallationer, herunder:
- Nybygning
- Tilbygning og ombygning
- Renoveringer af køkken og badeværelser
- Netværk
- Fejlfinding
- Tyverialarm
- og har derudover samarbejde med autoriseret solcelleinstallatør
- Installationer vedrørende ny stikledning i forbindelse med at de gamle luftledninger omlægges til kabler i jord i Odense. Herunder også opsætning af ny måler/gruppetavle samt eventuel flytning af denne til ny placering om dette er muligt.

HFI -> HPFI
Ny lovgivning fra elektricitetsrådet påkræver, at alle elinstallationer skal beskyttes af et HPFI-relæ samt at et evt. HFI-relæ skal skiftes til et HPFI-relæ, medmindre man kan dokumentere at det stadig opfylder kravene.

Ønsker du et installationseftersyn eller en test af dit HFI relæ, har jeg det professionelle udstyr. Mange har et HFI relæ siddende uden at vide om det virker - betjen som minimum testknappen én gang om året eller lad mig foretage en test med det fornødne udstyr.

Det er din tryghed det handler om, og din sikkerhed der er på spil, så lad os gå dine installationer efter, og tjekke dit HFI relæ, så du kan opnå størst mulig sikkerhed.

En stor procentdel af alle brande opstår som følge af fejl i de elektriske installationer, fordi mange elinstallationer aldrig kontrolleres og er i dårlig stand.

Du kan sikre dig ved at lade dine installationer teste, og derved opnå større sikkerhed for din virksomhed eller din familie.


Stacks Image 2

Tyverialarm


- Vi leverer, installerer og servicerer tyveri- og adgangskontrol til store og små virksomheder.
- Vi leverer tyverialarmer til konkurrencedygtige priser til store og små private boliger.

Videoovervågning til virksomheder og private
I erhvervslivet anvendes videoovervågning ofte til sikring af værdier og ejendomme, og til opklaring af kriminelle gerninger. I det private installeres kameraer ofte som erstatning for dørspioner eller som en yderligere sikring sammen med et alarmsystem. Kontakt os for tilbud.


Brandsikring


ABA Anlæg (Automatisk Brandalarm)
Vi har erfaring med service og fejlfinding på eksisterende anlæg, såvel som etablering og nyinstallation af anlæg. Vi kan blandt andet tilbyde fuldt adresserbart anlæg med termomeldere, optiske (røg) meldere eller CO meldere. Vi kan tilbyde at sikre din virksomhed på alle niveauer. Det vil give en tryghed i hverdagen, ikke ret mange gør sig tanker om, hvad der sker, hvis der opstår en brand, og det er for sent når først skaden er sket.

- Ny installation med direkte opkobling til brandvæsen
- MX Central fra Wormald
- Multimelder: kombineret termomelder og røgmelder.

ABDL anlæg
Vi kan blandt andet tilbyde installation af automatisk branddørs anlæg, anlægget holder til daglig branddøre åbne, men vil frigive dem ved en opstået brand, således at de lukker. Dette vil begrænse skaderne.

Har du spørgsmål til ABA eller ABDL anlæg eller ønsker et uforpligtende tilbud er du velkommen til at kontakte os.